Annyong Haseyo! You'r truly in Wana Eyssa Fantasy Galaxy! Dont be Copy Dog ok!Saranghaeyo~ : Follow | Dashboard -Wana Eyssa
Wana`s Planet: Follower ke 200!!!

Follower ke 200!!!

Photobucket
Annyong! salam semua!! Harini aku happy sangat2! sebab follower aku dah 200!
hehe aku ta pakse sesiapa pun follow blog aku,tak percaya? tanya semua followe aku
kalau rajin!
Btw nampak tak Award kat atas tu?? ok aku akan bagi award ni kat semua Follower
yang dalam golongan ke 200++ setiap ratus award dia lain2 ok, btw,pada follower yang ke 200++
tu kalau boleh tgglkn jejak anda di tab menu "leave your links here" sebab kadang2 shoutmix
bengap sikit,ok! btw,teruskan spport aku!!

Kamsahamnida!

4 comments :

diana said...

thanks adik . nice belog :D

Wana Kim said...

ok no biggie :) terima kasih :)

Sharmaine said...

gomawo chingu^^

Wana Kim said...

ok no prob :)