Annyong Haseyo! You'r truly in Wana Eyssa Fantasy Galaxy! Dont be Copy Dog ok!Saranghaeyo~ : Follow | Dashboard -Wana Eyssa
Wana`s Planet: Park Jungmin & yamada Ryosuke

Park Jungmin & yamada Ryosuke

Annyong Haseyo!!!! Hari ni aku nak bagi tahu secara rasmi yang aku dah jadi peminat Finatik dua orang jejaka Korea and jepun!! Park Jung Min and Yamada Ryosuke! wahh!! bagi peminat korea pasti korang dah kenal kan siapa Park Jungmin?? he3, ni dia Park Jungmin


    



Hensem ta?? jangan jeles ya. Second aku nak memperkenal kan seorang artis jepun ni! dia sebenarnya ahli kumpulan Heyy say jump!  Kumpulan apa tu? google sendiri ok. tu kumpulan J-pop. jangan korang ingat wana tak minat jepun ok.? aku memang berhasrat nak belajar kat jepun!
Ni dia Yamada  ryosuke!


yamadaRyosuke 

3 comments :

WanaTheVampire said...

Hahahhaha

Lollipop said...

cool..wana..dua2 cute....

WanaTheVampire said...

he3 ya of coz,, jgn cuba amik erk.he3 ta de la park jung min bole,tpi yamada ta bule.he3 jahatnye