Annyong Haseyo! You'r truly in Wana Eyssa Fantasy Galaxy! Dont be Copy Dog ok!Saranghaeyo~ : Follow | Dashboard -Wana Eyssa
Wana`s Planet: Shoutbox Icon II

Shoutbox Icon II

annyong! harini aku sangat la rajin buatkan korang icon shoutbox,, Free jew, amik lah.Bila dah amil jangan lupa kasi tahu yg ni kedua punya, kalau na lagi bole tekan sini >Icon Shoutbox I <
Tapi rasanya Icon di bawah mungkin sesuai untuk yang mengguna floatshoutbox or slide down yang macam aku punya tu. Shotbox dia yang slide dari tepi tu boleh juak tapi korang pandai2 lah adjust dia punya gambar ok, :) search je kt Mr google :Tutorial slide shoutbox :)
Bila korang punya float shoutbox or Slide widget kan ada code macam ni (kalau ada la lah)

Yang ada code photobucket tu korang tukar ngn icon yang korang pilih.
And yang Width and height tu korang ikut sebijik macam aku punya
biar dye nampak cantekk,kalau icon tu nampak terbesar ke terkecil ke korang resize kan 
sendiri.tapi sebaik-baik nya ikut yang macam aku punya. ada faham?



Photobucket
http://i1182.photobucket.com/albums/x446/WanaKendys/oh3-3.png

shout icon

http://i1182.photobucket.com/albums/x446/WanaKendys/Oh2-3.png


Photobucket
http://i1182.photobucket.com/albums/x446/WanaKendys/Oh2copy.png

Photobucket
http://i1182.photobucket.com/albums/x446/WanaKendys/oh3copy.png

Photobucket
http://i1182.photobucket.com/albums/x446/WanaKendys/Oh1-3.png
follow,chat,shoutbox icon,cute kawaii
http://i1182.photobucket.com/albums/x446/WanaKendys/Oh1-2.png


Photobucket
http://i1182.photobucket.com/albums/x446/WanaKendys/Oh1-5.png

Photobucket

http://i1182.photobucket.com/albums/x446/WanaKendys/Taemin.png

Mahukan K-pop guys sebagai icon shoutbox anda?? tinggal kn komen,, Insyaallah aku akan tunaikan :)

8 comments :

Wana Kim said...

he3,

Aya Maya said...

akak amik yg first tu. tq dear !

Wana Kim said...

ok :) no prob kak :)

Wana Kim said...

kalau ada prob bagi tahu.

Sorry, I can't Be Perfect said...

chumel seyh icon niehh ..
nak amik yg n0.3 leyh ..tq btw klu bley bwat kan lha icon nickhun ^_^ comel skit ..huhu btw thanxs lgyy skali ..n lgyy stu, cam ne ye nak ubah size dye ??x dpt-2 lgyy ,

Sorry, I can't Be Perfect said...

kaq wana ..
ade prob lha ..dye nmpak stengah jew ..ngee~ geram tol lha ..hahaha

Wana Kim said...

code ap yg awk gune? copy and pste disini. (code shoutbox widget tu_

Akus'stOrY said...

mcm mne nak letak follow button dlm shoutbox mcm kak wana ?