Annyong Haseyo! You'r truly in Wana Eyssa Fantasy Galaxy! Dont be Copy Dog ok!Saranghaeyo~ : Follow | Dashboard -Wana Eyssa
Wana`s Planet: Tag DW la gila!

Tag DW la gila!

Salam! Annyong!! He3, minggu lepas aku order la Tag name Dong Woon kat kawan aku, Bukan dia jual erk tpi Ucu dia masa tu na pegi kedai mana tah ps2 aku suroh lah belikan tapi aku bayar la! ingat free ke!. selama 2 bulan ku menunggu tag name aku akhirnya dapat jugak.na tengok ta?? 



Tag name sape tu?? he3 tu tag name Son dong woon dari kumpulan B2ST tu.bagi sesiapa yang ta minat korea or ta tahu siapa son dong woon bole tgk sini   hensem ta(ta hensem? pegi mampos!)<------- hahaha gurau je! he3,aku dah jadi macam kaum batak lah bila first time pegang tag name tu,huhu menjerit macam orang histeria.tu baru dapat tag name kalau dapat orangnya? lagi lah bole mati berdiri aku! hehe lain kali aku na order tag bag plk he3 tag bag dongwoon and name tag Yesung(super junior)
whuaaa Bole gila aku! kalu na tengok lebih banyak lagi boleh la tengok kat FB aku,ok.chiaw dulu na pegi jawab periksa,doakan aku ok! amin

2 comments :

hana o_O said...

annyeonghaseyo..
hana imnida..gomawo for visiting my blog..
ckp bm la sng..
minat dongwoon ke??
anyway,blog ni comel..

Wana Kim said...

hahah yes2 Wana minat dongwoon! kamsahamnida :)