Annyong Haseyo! You'r truly in Wana Eyssa Fantasy Galaxy! Dont be Copy Dog ok!Saranghaeyo~ : Follow | Dashboard -Wana Eyssa
Wana`s Planet: Iluminati apa tu!??

Iluminati apa tu!??

Annyong Haseyo! What? Kpop and Iluminati?? OMG..
tadi aku BW lah kat satu blog ni,and dia shere satu web ni ..Sebenarnya aku dah tahu lama dah pasal ni
semenjak tahun lepas agy..Tak semua KPOP iluminati,korang jgn lah nak terus fikir buruk
pasal kpop.
ok sesiapa kat sini pena dga lagu lucifer? ala yg ni hah

dari grup Shinee.sebenrnya korang jangan salah kan diaorg seratus peratus. dia org mne lah tahu
apa-apa. komposer dorg yg buat lagu ni,dorg just nyanyi jew. klao tak kena tendang .Aku dah tahu
apa maksud LUCIFER tu,LUCIFER tu nama syaitan kan?
aku tak layan pon,

ok yang kedua pasal satu grup pompuan ni Nama grup tu NARSHA.
aku tak kenal sgt..

tengok pakaian dorg,tu bukn iluminati lah,tu ghotic style. aiseh, 
korg sebenrnya faham ke tak ni apa maksud iluminati?? simbol iluminati tu yg mcm ni

Artis Hollywood pun sama?!
ala artis barat pun banyak buat mcm tu,korg tak percaya? korang buat tangan segitiga pstu truk kt mata
korg pegi tunjuk kat imam masjid.lepstu confirm korg kene penampor.he3
biasa lah orang kristian mmg beriluminati,korg jgn tak fikir plk,penyanyi  barat yg korg bgge kn tu
mcm JB,katty perry,Jay z,Rihanna sume tu pun sama tao.#peacenowar 
dorg pun beriluminati tak percya kew? 
Antara simbol-simbol Dajjal
  • PEACE
  •  THE ALL SEEING EYE 
  • ROCK & ROLL
  • SKULL
  • NUMBER 666 

*lagu umbrella by rihanna. yg sebelh knn tu rihanna

*Jay z#the triangle style

*Justin. #the 666 number

*nelly Furtado

*madonna.*korang agak dua2 tu simbol agme apa?

Usher,cer tgk dia punya tatto!



kalau korang nak tahu tutup or hnye focus mata sebelah pun dikira iluminati.
artis hollywood and artis kpop mana paling byk iluminati nya? 
america and israel saling berkerjasama, so tak de bezanya
antara dua negara tu. Lambang israel yg bintang tu pun iluminati. ok senang cerita
iluminati boleh dikenali sebagai dajjal. aku tak tahu psl bende2ni
tapi umat islam wajib tahu sebab bende tu akan muncul jugak seterusnya
korang boleh bce bende ni Dajjal!
pengikut dajjal beragama kabalah,yahudi,and byk agy.

aku ada baca satu buku ni tao.dia cerita pasal hari kiamat. pasal kiamat mestilah ada iluminati/dajjal
yg keluar.. so aku bacalah antara tiga negara utama yg mewakili dajjal/iliminati ialah
1.Amerika Syarikat
2.Yahudi
3.England

itu buku tu yang cakap lah,terpulang pada korang nak percaya atau tak.
aku dah tanak tulis panjang lebar.kalau tak puas hati kita bincang elok-elok 
and lagi satu kami kpoppers tetap sokong kpop tapi kami tetap igt tuhan
mekasih ^__^

Jangan marah-marah ni kenyataan,boleh mint tapi jgn terlalu terikut-ikut.

3 comments :

kpopperz said...

setuju !!!! kne hati2 kalau minat pon kan ?

Wana Kim said...

yeah,lebih kurang macam tu lah ;)

Korean Teacher said...

Hey nice post^^. Feel free to learn Korean at our blog. Check out our latest post : Questions Structure