Annyong Haseyo! You'r truly in Wana Eyssa Fantasy Galaxy! Dont be Copy Dog ok!Saranghaeyo~ : Follow | Dashboard -Wana Eyssa
Wana`s Planet: Contest Seronoknya Jadi peminat!

Contest Seronoknya Jadi peminat!

Photobucket


Annyong Haseyo^^ Harini aku nak join Satu contest SeronokNya Jadi peminat!
contest ni my chingu From kpop blogger jugak iaitu Nabilah Faridz.
ok kebetulan kita berdua ada cita rasa yang sama iaitu peminat Son Dong Woon yang tegar.he3
madu aku tu!  
ok ok tanpa membuang masa kita tengok syarat-syarat nya

opps,kalau nak join or baca syarat-syarat nya boleh lah pergi sendiri ke blog Tuannya
aku tak de hak nak copy cat syarat-syarat nya. boleh klik disini http://behindmysoom.blogspot.com

ok ok, jom kita mulakan cerita!

Ini Cerita saya dan SON DONG WOON

So B2ST ,So cool..itulah trademark B2ST.! aku mula kenal B2ST sejak DEBUT.tapi masa tu aku tak kenal lagi dongwoon.. aku just tengok B2ST macam biasa-biasa jew.. lepastu, aku tertarik dengan lagu Shock!
aku layan lah lagu tu,berulang-ulang kali. so aku terdengar satu suara yang agak serak-serak basah and garau&deep voice.. tapi merdu.~ aku jatuh cinta :) he3.and then aku tanya sepupu aku, siapa nama yang suara yang serak-serak basah tu..then dia kata "itu Son Dong Woon" ..wahh apa lagi bukak google search Internet nama 'Son Dong Woon" mula-mula tgk kat image macam tak cam sangat*biasalahaku nibknseorgygpemerhatiygbaik . Then dalam Facebook pulak ,aku ada seorang kawan ni, kawan lama dikatakan.he3. dia mmg minat kpop.album dia semua kpop, Super Junior ada,DNA,Dalmatian,Ze:A,Shinee,Termasuklah B2ST. so aku saja-saja lah tekan Album B2ST tu.. Aku tgk lah seorg-seorg member B2ST, and then aku tgk satu gambar ni.. macam kenal jew.. aku tanya kawan aku siapa nama dia. dia cakap "son dong woon" .Aku apa lagi jerit lah."oh ini ke SON DONG WOON"!!! I can;t believe.!

#dari sini lah aku kenal Dong Woon

Tapikan,aku ingat lagi ahli B2ST yang pertama aku suka "Hyunseung" sebab baru aku sedar yang aku banyak tag gambar Hyunseung dulu..sebelum kenal dongwoon.he3.mianei oppa seung.^^ u still my beloved oppa .


*cute hyunseung

*baeutiful hyunseung

cerita pasal pengalaman manis ni.. aku tak beberapa ingat lah.,aku tweet kat twitter dongwoon.aku cakap jelah,"hello,how are u?"korang nak tahu apa? dia balas weiyhh!!!!! dia balas "yes,fine better" OMG,pastu aku malas agy nak tweet sb excited sgt,! tapi tu cerita lama..he3. ada satu harini, aku sanggup bangun awal-awal pagi sebab nak print gambar dongwoon .
*aku print gambar ni!

he3. aku print colour2 dia sekali.. bila dah habis print semua, aku print lah lirik-lirik kpop... balik jew sekolah,ayah den pot pet lerr.. aku tunjukkanlah kat ayah aku,aku print apa..ayah aku terkezut gila tengok gambar dongwoon! hahahaha.. ayah aku cakap "hensemnya...Ni bakal menantu ayahlah ni?" hahaha,aku pon anggukjelah.ayah aku sambung lagi "suruh dia masuk islam dulu baru ayah restu"..aku pon jawab "boleh jew..no problem..ayah jgn terkejut pulk tiba-tiba nanti dia datang umh memin"..ayah aku senyum jew.9aik dah tak jadi nak marah kew?..he3.tapi best gila lah masatu.!


kawan-kawan aku semua tak suka dongwoon sebab dorg kata tak hensem lah apa lah,ada I care? he3 aku tak kata aku suka dongwoon sebab dia hensem.. aku suka dia sebab suara and ketinggian dia.
aku mmg suka lelaki yang tinggi! Nampok beno kawan2 ku menipu~ Dorang sebenarnya jeles! :P
he3.

Hari jumaat yang lepas Fan meetinng B2ST yang pertama kat malaysia..sebenrnya B2ST dah bayak kali buat showcase kat Malaysia.. kita ni dikira bertuah sebab lepas jew B2ST debut tahun 2009,dorg terus dtg Malaysia... Bertuah kan?? tapi sedih gila..aku tak dapat pergi..tgk kat utube ..jelesje tgk org yg datang..hurm..tapi  tak pew..tahun ni aku berazam nak kumpul duit..nak beli VIP ticket punya.hahaha mana tahu dapat jadi partner dongwoon atas pentas#jgnmarahyaww.. he3

Mangsa aku :
Yuri

layan lagu ni.best gila!

Ahh thnks Nabilah buat contes ni,^^rasa lega sikit dapat luahkan perasaan :)

7 comments :

kpopperz said...

omo~ my DW :D
good luck k, thnks coz join (:
interesting betol cite wana ni. jelesnye ~ DW ade rply twwet wana ?! :')

Wana Kim said...

ada tpi skali,da lme dah taon lps ke apa. mse tu wna ta tao nak printscreen,he3 rugi jew.

Nurkhaliesah said...

Hey dear , thanks la tag dekat sye ~ hihi
good luck kay utk contest ni :) , yeahh . lagu B2ST semua sedap2 kan , actually . sye minat SS501 :)

Wana Kim said...

wow,, Saya pun suka :) terutama park jung min :)

Nurkhaliesah said...

Saya sukaaa Kim Hyun Joong ;)

Wana Kim said...

dia hensem kan?? he3...tpi saya suka rmbut dia yg dulu... ;)

Nurkhaliesah said...

Yupp , rambut dia yang panjang tu kan ? yeahh , sweet kann . hihi