Annyong Haseyo! You'r truly in Wana Eyssa Fantasy Galaxy! Dont be Copy Dog ok!Saranghaeyo~ : Follow | Dashboard -Wana Eyssa
Wana`s Planet: Contest Kpop Bloggers!!

Contest Kpop Bloggers!!

Annyong, harini bosan gilaks.tadi wana bincang-bincang dengan admin nana kat kpop bloggers
nak buat satu contest ni.

Nampak tak banner dia atas??? ok ok. this is my first contest eva.saja-saja nak try.
tengok orang lain buat contes.wana pon nak try jugak lah.kontes ni terbuka kepada kpop or jpop blogger sahaja! and kontest ni untuk new blogist yang na blog kelihatan cantekk tapi kena join la
contest ni if nak wana edit blog dia
 senang je nak join contest ni cara-caranya..

1.korang boleh mengedit gambar biass korang dengan secantik yang boleh macam ini
 



2.or korang boleh edit gambar korang dengan biass korang.tak kisah lah nak edit cara macam mana sekalipun.nak edit cara kolaj ke,cara croping the image ke. macam ini,
 
ni kolaj punya version

korang boleh edit gambar korang kat mana-mana pon. picnik kew,photoscape, photoshop ke
atau apa-apa2 jelah jenis software yg korang guna.tapi bagi yg tak de photoscape ngn photoshop boleh
edit kat picnik.just tekan sini http://www.picnik.com senang kan???

syarat-syaratnyew adalah
1.Korang yang tak join kpop blogger wajib join
klik sini untuk join kpop&jpop blogger
2.Korang boleh add facebook or like page wana kim or follow blog ni
untuk mengetahui news tentg contest ni.
3.Tarikh tutup bila-bila je.sampai wana umumkan.sebab tulah kena add,like or follow
blog wana. #bukanpaksaerk
4.[wajib] korang kena buat satu entry tentang contes ni and upload gambar yg diedit.
boleh edit sekurg-kurangnya 3 gambar.nnt wana akan pilih satu yang terbaik.
5.pemenang akan diadili oleh 50% admin kpop blogger 50% undian daripada kawan anda
yang meng'like gambar anda 

senang je kan syarat-syaratnya?
ok hadiahnya pulak jeng jeng jeng.tak de lah semahal mana pon!

1.tempat pertama akan memenangi fully edit blog(header,Template and mcm2)
+blog promoting di blog admin2 kpop blogger
2.tempat kedua pulak.Header (free req)+Promoting blog at admin blog  

hadiah tak best ke?? sorry lah wana ni bukan kaya sangat.biaselah ni contest pertama wana.
he3. contest ni akan terbatal dalam masa seminggu kalau tidak mendapat sambutan yang ramai.
anda boleh tag seberapa banyak yang mungkin kepada rakan2 anda .pastikan mereka tahu 
tentang kewujudan contest ini
tinggalkan link entry anda di comment box ok.!
selamat berjaya!









16 comments :

Umie's Blog ! said...

http://nurul-awesome.blogspot.com/2011/08/contest-kpop-blogger.html

this is mine ;)

NANA said...

wana , tak tulis ke kat syarat2 tu , sape dah join letak URL kat sini ?

Wana Kim said...

tak. wana lupa na tulis.syarat2 tu wana dah blockquote tkut na tmbh tkut terpish. tape2 wana dah tulis.yg di underline kn tu

♥ Nanihae Elf ♥ said...

join XD

http://nanisuju.blogspot.com/2011/08/contest-kpop-bloggers.html

Wana Kim said...

terima kasih ;)

SitiZulaikha :) said...

okay, kite join :)

http://ekaiseqa.blogspot.com/2011/08/contest-kpop-blogger.html

Ira Syahirah said...
This comment has been removed by the author.
Syikin Nara said...

http://0migirls.blogspot.com/2011/08/contest-kpop-blogger.html

Hohoho!saya da join!

Park Ni Chan said...

JOINED FOR FUN ! XD

http://onlyme-chanchan.blogspot.com/2011/08/contest-kpop-bloggers.html

tieyrah taeminhonew said...

sorry sbb sempat edit satu je gmbr..
i hope u like it!

http://tieyrah-kpopholic.blogspot.com/2011/08/contest-kpop-bloggers.html

Dream_maknae said...

http://aquariuskagome.blogspot.com/

Nk join . ;D

qila aliesya said...

Join ! TQ =='
http://budakmanjasedangmenangis.blogspot.com/2011/08/contest-kpop-bloggers.html

Yayah Zack said...

Join contest nih ^_^
http://hikarinotebiki.blogspot.com/2011/08/contest-kpop-bloggers.html

SHEKAA AZLI said...

http://hollasheka.blogspot.com/2011/08/contest-kpop-bloggers.html

i da join :) hee . cepat laa tgk :)

Ienaz Alia . said...

http://myownsmyworld.blogspot.com/2011/09/contest-kpop-bloggers.html

Join ..:)

ena_eryna said...

http://parkeyna.blogspot.com/2011/09/contest-kpop-blogger.html