Annyong Haseyo! You'r truly in Wana Eyssa Fantasy Galaxy! Dont be Copy Dog ok!Saranghaeyo~ : Follow | Dashboard -Wana Eyssa
Wana`s Planet: The King Of Kpop

The King Of Kpop

Photobucket
Bosan-bosan so wana harini nak buat ranking The king of KPOP
sorry erk..wana hanya pilih Senior dalam kpop jew.yang baru2 macam teen top,Boyfriend,B1a4
and yang lahir tahun 2009 ke atas wana tak pilih sebab
kita kenalah bagi penghargaan kat Kpop yang lama-lama betul tak??



Nombor 1...

1.Super Junior
sebab apa??? diaorang ni memang berkarisma tinggi!!! walaupun dianggotai 13 anggota tapi dance,suara mereka sangat-sangat lah kemas and menarikDiaorang amat disegani dalam dunia kpop,semua grup2 kpop tabik dengan diaorang super junior adalah idol untuk semua kpop grup! .Dan wana peminat no 1 dorang hehehehe.
ELF-everlasting Forever

2.TVXQ/DBXQ




Walaupun grup ni dah berpecah dari fizikal tapi mereka tetap TVXQ dari hati .Wana tabik dengan diaorang!

Cassieopa
3.Big Bang



Ta ble kata apa2 grup ni mmg the best! Love GD
V.I.P





4.Beast/B2ST

Grup ni dianggotai 6 orang jejaka tampan #ceh.! Doo Joon,Junhyung,Hyunseung,Gikwang,Yoseob dan Dongwoon.
wana suka diaorang sebab suara dorang ni sedap2 berlaka terutama Hyunseung,Dongwoon dan Yoseob.
Tarian pun smart jew.

B2UTY

5.UKISS
 Gempak!
Kiss me
6.2PM
comell?? hehe ni lagu masa dorang debut!!! Dlm vid ni Jay park masih ada..
kenal Jay park??? Jay park leader 2PM tapi dia dah keluar ta tao sebab apa..
Tapi 2PM tetap teruskan perjuangan tanpa Jay park! 2PM the best !
HOTTEST

7.2AM
The first Ballad Grup

8.FT ISLAND
The first KPOp rock grup

Cukup-cukup sampai disini.karang buat ranking panjang2 korang ta terima pulak.heheheeh ok ok.puas hati??? 

Gomawo^^




4 comments :

#Atheera said...

SJ tetap nombor 1 :)

Wana Kim said...

ya betul ;)

SitiZulaikha :) said...

BEAST should be the first :(

haha, it's okay. asalkan ada dalam list :p

Wana Kim said...

sorry.coz Super junior is senior so i can't put BEAST on top