Annyong Haseyo! You'r truly in Wana Eyssa Fantasy Galaxy! Dont be Copy Dog ok!Saranghaeyo~ : Follow | Dashboard -Wana Eyssa
Wana`s Planet: Greyson kenapa kau hodoh?!

Greyson kenapa kau hodoh?!

Photobucket
kau kenal siapa GREYSON CHANCE tu???? rilek rilek cool cool. mesti korang bila baca je tajuk Post aku ni muka korang jadi merah padam kan? pastu tambah tanduk dua kat atas..telinga korang berasap kan? hahahah dah agak dah!
446195479_large
Aku tak faham betul lah! kenapa Greyson Chance tu HODOH sangat sampai buat aku jatuh cinta dengan dia? Goodbye KPOP.. hahaha tak adalah. aku tak tahu macam mana aku boleh jatuh cinta dengan rakan 'sebaya' aku ni si Greyson chance.. AKu kenal dia masa awal tahun  tak silap.
mula-mula aku tengok UTUBE dia,masatu dia tak popular lagi and then aku tertengok la utube dia..
suara memang gempak! kalah Justin BIBIR tu #LOL #peace 
Kat malaysia belum Popular lagi masatu.aku rasa hanya aku sorang je kot yang tahu.hahaha tak adalah. aku bukak FB greyson Chance lepas aku tengok UTUBE dia main piano lagu Broken heart tak silap lepastu aku tengok fan page dia
and aku tekan lah tab music video and kat situ ada MV waitting outside the lines tu.aku tekan je play perghhhh
suara dia merdu gila! Comel pulak tu! Aegyeoo..
dalam hati aku kata "Abes lah kau Justin Bieber,Nampaknya Greyson Chance bakal mengatasi kau" hahaha happy gila aku! Seriously bakal Greyson Memang superb,pandai main piano,pandai cipta lirik, walaupun umur baru 14 tahun #samamcmaku tapi suara macam orang dewasa.Justin Bieber pun suara masih macam 'baby' tao! lebih bangga aku kakak Greyson chance sebab GGC lahir pada 16 august, aku 11 febuary.#yes!  hahaha
bukanlah maksud aku nak bandingkan JB dengan GC..aku cuma cakap apa yang aku rasa and nampak melalui mata kasar aku ni.Justin pun Hebat jugak! pandai menari! aku suka orang yang pandai menari. #merepek

Haritu kan Greyson kan ada datang Malaysia kan? ala yang duet dengan Najwa latif tu.sweet gila lah dorang berdua tu! #jeles #jeles  sejak tu Baru MLAYSIA kenal siapa GREYSON CHANCE betul tak? hehehehe

#I'm always waitting for You Greyson Chance!



Fuhh apa lagi aku nak tulis erk  pasal GC ni. Greyson chance dilahirkan di Texas,USA,dia anak bongsu kepada pasangan suami isteri Lissa and Scott #wah! #akupunanakbongsu! dia ada dua orang adik beradik
abangnya yang berumur 19 dan Kakak yang berumur 16! dia Minat LADY GAGA #samasama #sep!
greyson Chance pernah memenangi anugerah dalam ketegori teen pick: Youtube artist dalam acara Hollywood teen awards dan pernah dicalon kan dalam anugerah Teen choice award  dan J-14 Teen Icon awards pada tahun 2010 #bangge

 321222_296699883688145_121907691167366_1094254_1438297149_n_large
Tumblr_lu0wvcihow1qc7vuzo1_500_large
90974_la_large
#masakarpetbiru AIM
35181_138429869515148_121907691167366_281680_697515_n_large

Sekian terima kasih :)


2 comments :

Aimi LS said...

terkejut eden baca title dia . haha

Wana Kim said...

Hahahaha.kecut perut ehkau, ingatkan apa tadi? hahaha mesti ingat wana nak kutuk diakan?