Annyong Haseyo! You'r truly in Wana Eyssa Fantasy Galaxy! Dont be Copy Dog ok!Saranghaeyo~ : Follow | Dashboard -Wana Eyssa
Wana`s Planet: Asian Music Awards!

Asian Music Awards!

Photobucket
korang pe kabo? baik ke tidokk? aku kat sini sakit hati gila tahap gaban..kenapa? ah lupakan saja lah!
aku na cerita pasal MNET Asian Music Award 2011 ni..adakah korang peminat kpop dah laksanakan tugas anda sebagai peminat?
hahahah Undilah sebelum tak boleh pleasse..SONE please vote our SOSHI!
tengok lah:

Bantu SNSD cepatt!! rugi je! cepat2! Super Junior sentiasa menang.! 

tapi satu je yang aku tak puas hati dengan MNET kali ni.kenapa UKISS tak dicalonkan?!!! sungguh mengecewa kan. sedangkan UKISS lagi senior dari INFINITE.INFINITE boleh je dicalonkan
dalam ketegori Best Dance performance-male grup kenapa UKISS tak? Ukiss apa kurangnya??
dorang hebat pe? lebih2 lagi lagu NEVERLAND punya tarian.pehh gempak walawei..
hurm :( mybe bukan rezeki UKISS kott.

korang yang belum mengundi undi sekarang erk!!
[klik pada gamhar untuk mengundi]
cepat2 oh ye sebelum terlupa..MNET kali ni diadakan di SINGAPORE..pada 29.11.2011
so tak ada can lah aku nak gi..so terpaksa tengok kat TV je.dorang kata kat 8TV nanti ada secara LIVE tao.
29.11.2011 pada jam 9.00 hingga 1 malam #dahsyat
konfirm tak tido aku malam tu!
Mula-mula kawan aku cakap MNET tu kat Malaysia..penat je aku berharap rupanya kat Singapore T__T
muka aku dah serupa ini dah
Tumblr_lujw89jcw21r2ze02o1_500_large
hehehe . 

okeylah malas den nak memikirkannya.pastikan korang undi tao! undi!
comel jekan Yoogeon.Appa~ Appa~ kesian dia terpaksa kejutkan appa2nya yang malas nak bangun tu terutama ONEW!
rindu nak tengok Hello-Hello Baby SHinee :) ^^ Appa~Appa~ Cute!





2 comments :

hu¤čna™ said...

husna vote infinite..haha

Wana Kim said...

hahaa oke2 :) inspirit sejati ni.